Ansatte ved Torslev

Torslev_Sogn.html
Torslev_Menighedsrad.html
Ansatte_Torslev.html

Til alle babyer, 0-10 måneder i Torslev og Østervrå sogne.

Du inviteres hermed til babysalmesang i Torslev og Østervrå kirker sammen med din mor eller far eller bedsteforældre. Vi vil skifte mellem kirkerne – en måned hvert sted.

Babysalmesang er både sang og musik, bevægelse og rytmik for baby, med udgangspunkt i salmer.

Et lille barn kan selvfølgelig ikke forstå salmernes ord, men de nuancerede klange og tekstens stemning sammen med enkelte ord kan godt bundfælde sig til varig glæde.

Meget kan, og skal, man lære hjemme. Men at være ”ude i verden” og opleve tingene sammen med andre børn giver også meget. I kirken og dens omgivelser, sammen med organisten og i en gruppe af jævnaldrende får man fortrolighed med tingene på en anderledes måde.

Hvordan foregår det?

Vi synger og danser og vugger salmerne ind i de små, som oplever med alle sanserne. Der lyttes til musik og pustes sæbebobler, babyerne gynges i tæpper o.s.v. Vi synger ikke alle salmevers igennem på en gang, men øver os på første vers, til vi kan det udenad. Fx ”Ingen er så tryg i fare”.

Du skal ikke være utryg ved at synge, selvom du synes du ikke synger rent. Det kommer først og fremmest an på at få en god og anderledes oplevelse sammen med din baby. Sang og musik er nemlig med til at stimulere dit barns kreative udvikling – også på babystadiet.

En lektion varer 30-45 min. Vi tilstræber at begynde og slutte på samme måde hver gang.

Efter salmesangen får vi en kop kaffe og får snakket sammen.

Du skal medbringe et tæppe/dyne, som dit barn kan ligge på. Vi sørger for resten.

Det er gratis at være med, men husk at tilmelde dig, der kan max. være 10 babyer på et hold.

Vi høres ved!!!

Velkommen!