VelkommenVelkommen.html

FotosFotos/Fotos.html

Østervrå sogn

Kirkekaffe

Der er ofte kirkekaffe efter en højmesse. Kirkekaffe er i Østervrå kirke en stående kop kaffe og en lille småkage i våbenhuset. Velkommen til kaffe og en lille sludder...

Kirkebil

I Østervrå kører kirkebilen til alle gudstjenester ad den sædvanlige rute. Er man gangbesværet, kan man blive afhentet på bopælen, hvis der ringes dagen før inden kl. 18.00 på tlf.: 98 86 42 14. Yderligere oplysninger kan fås samme sted.

Menighedsrådsmøder

Mødeaftener ligger fast 2. tirsdag kl. 19.00 i ulige måneder for Østervrå, hvor der er møde i velfærdsbygningen på kirkens parkeringsplads. For Torslev sogn er møderne 1. tirsdag i lige måneder kl. 19.00 i præstegården på Lendumvej. Dagsorden for møder vil blive slået op i kirkerne og evt. også i avisen. Møderne er offentlige, og man er velkommen til at deltage aktivt i dem.

Fremover vil en del menighedsrådsmøder være fælles for de to sogne i pastoratet. Datoer vil fremgå af lokalavisen.

Østervrå Sogn
Østervrå menighedsrådstervra_Menighedsrad.html